WAT TAKT ÉCHT TAKT MAAKT.


Top Team

Takt is nauw verbonden met de TU Delft. Alle werknemers van Takt zijn slimme, gemotiveerde en leergierige studenten die weten wat het betekent om verantwoordelijkheid te nemen en professioneel te werk te gaan. Daarnaast zijn de studenten die zich bij Takt aanmelden opzoek naar meer dan een baantje en nemen ze een uitdaging met beide handen aan.

Persoonlijk

Wij vinden het belangrijk dat de communicatie tussen alle partijen goed verloopt. Bij Takt geldt er daarom een verder dan de deur principe: wanneer er een student werkt bij het bedrijf werkt, blijven we contact onderhouden. Daarnaast kennen we de studenten die we uitzenden vaak persoonlijk en zo staan we dus ook garant voor hun kwaliteiten.

Gepast tarief

Al onze technische studenten kosten een fractie van dure zzp’ers en reguliere uitzendkrachten. Zowel een eerlijke prijs voor het bedrijf als voor de student. Ook staan de prijzen niet standaard van tevoren vast en vinden we het niet erg om studenten of bedrijven tegemoet te komen. Daar kan geen enkel ander uitzendbureau tegenop.

Flexibel

Of je binnen een week een baan of student zoekt of pas over een bepaalde periode, voor Takt is geen enkele situatie een probleem. Doordat we zelf met twee benen in het studentenleven staan, hebben we een groot bereik voor goede kandidaten. Dit resulteert vaak in een snel resultaat met een goede match tussen bedrijf en student.

OVER TAKT


Studentenuitzendbureau Takt is in 2015 opgericht door TU Delft studenten om ervoor te zorgen dat medestudenten interessant werk kunnen verrichten dat mogelijk aansluitend op hun studie is. De ideologie waarbij de ontwikkeling en het leerproces van de student centraal staat, staat nog steeds hoog in het vaandel bij Takt.

Deze missie verbindt ook de vennoten bij Takt. Het gaat er bij ons niet om wat er verdiend wordt, maar om de verbintenis tussen bedrijf en student. Daarnaast zijn de vennoten van Takt er ook voor hun persoonlijke ontwikkeling waarbij elke nieuwe vennoot weer zorgt voor een frisse wind in het bedrijf.

Kantoorpand van Takt studentenuitzendbureau

ONTMOET HET TEAM


eline goed

Eline Schwietert

t      +31 6 19 73 99 74

e      e.schwietert@teamtakt.nl

in    Eline Schwietert

Sjoerd

Sjoerd Sterrenburg

t      +31 6 23 10 37 07

e      s.sterrenburg@teamtakt.nl

in    Sjoerd Sterrenburg

job

Job Versantvoort

t      +31 6 14 75 79 51

e      j.versantvoort@teamtakt.nl

in    Job Versantvoort