WAAROM TAKT DE BESTE KEUZE IS VOOR U EN UW BEDRIJF


Top Studenten

Studentenuitzendbureau Takt is nauw verbonden met de TU Delft. Alle werknemers van Takt zijn slimme, gemotiveerde en leergierige studenten die weten wat het betekent om verantwoordelijkheid te nemen en professioneel te werk te gaan. Studenten uit ons team zoeken een uitdagende bijbaan en kennen verantwoordelijkheid. Wat voor taak het ook is, wij regelen het voor u.

Persoonlijk

Omdat we een klein gespecialiseerd bedrijf zijn houden we veel contact met bedrijf en student. Studenten die we uitzenden kennen we vaak persoonlijk en zo staan we dus ook garant voor de kwaliteit van onze uitzendkrachten. Dit zorgt ook voor snelle en gemakkelijke communicatie. De goede band met onze studenten bevoordeelt ook communicatie tussen student en bedrijf.

Gepast tarief

Al onze technische studenten kosten een fractie van dure zzp’ers en reguliere uitzendkrachten. Daar kan geen uitzendbureau tegen op. Naast dat Takt eerlijke tarieven vraagt aan het bedrijf, staat Takt ook voor een goed salaris voor de student. Takt wordt ook gerund door studenten die er zitten voor hun persoonlijke ontwikkeling en niet voor het geld, prijzen zijn dus ook toegankelijk.

Snel & Flexibel

Over een week iemand nodig? Doordat we zelf met twee benen in het studentenleven staan hebben we een groot bereik. We gaan gelijk aan de slag en zullen altijd iemand vinden die aansluit bij uw wensen. Ook studenten staan er bekend om dat ze flexibel zijn. Heeft u dus snel iemand nodig? Aarzel dan niet om ons te contacten of een vrijblijvende offerte aan te vragen.

OVER ONZE STUDENTEN


Technisch

Onze studenten studeren voornamelijk aan de TU Delft en hebben een technische studieachtergrond. Studierichtingen variëren van bouwkunde tot  werktuigbouwkunde waarbij ze de theorie die ze leren op de universiteit graag in praktijk brengen. Hun analytisch vermogen met praktische toepassing kan van grote waarde zijn in een bedrijf.

Leergierig

Takt staat niet alleen voor een bijbaantje om geld te verdienen, maar ook om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Dit is ook bekend bij studenten, dus wanneer ze bij ons aankloppen zijn ze ook opzoek naar een bijbaan waar ze van meerwaarde kunnen zijn. De leergierige instelling van studenten kan een extra toevoeging zijn in uw bedrijf.

Flexibel

Werken in de ochtend, middag of avond, door de weeks of in het weekend, full time of part time: studenten zijn erg flexibel. Ze kunnen vaak tijd maken op de momenten dat het hen het beste uitkomt en verdienen graag een zakcentje bij. Wanneer u ook studenten nodig heeft, of het nou kort dag is of over een bepaalde periode, wij regelen het.

Gemotiveerd

Onze studenten zijn gemotiveerd en kijken ernaar uit om aan de slag te gaan bij een bedrijf. Omdat studenten net een kijkje komen nemen in het werkleven zijn ze extra enthousiast en grijpen ze iedere leermogelijkheid aan. Ze pakken moeiteloos de taak op die ze gevraagd wordt, doen daar soms nog een schepje bovenop en zorgen voor een frisse wind in het bedrijf.

ONTDEK WAT VOOR BEDRIJVEN TAKT AL HEEFT GEHOLPEN


Ingenieursbureau

Ingenieur

Bedrijven die een extra dosis uitdaging hebben voor werkstudenten zijn bij ons aan het goede adres. Voor ingenieursbureaus waar studenten hun kennis en analytisch denkvermogen toe mogen passen bieden we een selectie aan van studenten waarvan we weten dat het goedkomt.


Studenten die werken bij ingenieursbureaus worden vaak op projectwerk gezet. Deze studenten werken in een team met een eigen takenpakket.

Energieneutrale bouw

Energieneutrale bouw

De studenten die voor dit soort bedrijven werken, helpen over het algemeen mee met de documentatie en het archiveren van onderzoeken naar asbest (aan land, maar ook offshore).


Zij zitten niet altijd op het kantoor, maar staan ook open om soms mee te gaan naar een locatie waar deze onderzoeken worden gedaan. Het praktische aan onze studenten is dat er affiniteit met technische onderwerpen is, waardoor zij niet bang zijn voor een uitdaging.

Vastgoedbeheer

hbh_tabl_001

Voor allerlei klussen zijn de studenten van Takt inzetbaar. Zo is er ook een opdracht geweest waar studenten de taak kregen om een portefeuille aan vastgoed te beheren. Zij kregen de verantwoordelijkheid om op de hoogte te blijven van de status van de panden. Dit deden ze zelfstandig door periodiek verslag uit te brengen.


Asbestsanering

Asbestsanering

De studenten die voor de asbestsanering werken, helpen over het algemeen mee met de documentatie en het archiveren van onderzoeken naar asbest (aan land, maar ook offshore).


Zij zitten niet altijd op het kantoor, maar staan ook open om soms mee te gaan naar een locatie waar deze onderzoeken worden gedaan. Het praktische aan onze studenten is dat er affiniteit met technische onderwerpen is, waardoor zij niet bang zijn voor een uitdaging.

Consultancy

Constultancy

Studenten die via Takt zijn uitgezonden in de consultancy zijn voornamelijk bezig als junior consultant. In deze functie zit een stukje risicomanagement en replenishment maar bijvoorbeeld DTP (DesktopPublishing) werkzaamheden.


Studenten die we als consultant uitzenden zijn verder in hun studie en beheersen bepaalde kwaliteiten waar we zeker van zijn. Op deze manier kunnen wij als Takt studenten leveren die een toevoeging zijn in een team van het bedrijf.

Onderwijs

Onderwijs

Ook in het onderwijs zijn er studenten nodig wanneer er snel werk opgepakt moet worden. Deze studenten zorgen er dan ook voor dat er bepaalde administratieve taken, maar ook controlerende taken worden uitgevoerd. Er is dan ook de zekerheid dat dat de studenten beschikken over een bepaalde zelfstandigheid, waardoor u geen omkijken heeft.


Zoals reeds gezegd kan het dus voorkomen dat u ineens uren heeft die opgevuld moeten worden. Door het brede netwerk kunnen wij hier vaak binnen één werkdag al antwoord op.

Interesse?

Mocht u benieuwd zijn of nieuwsgierig geworden wat wij bij Takt kunnen betekenen voor uw bedrijf, neem dan vooral contact met ons op! We kunnen dan samen nadenken over een toevoeging bij uw bedrijf.

FAQ VOOR BEDRIJVEN


Sollicitatie en werving
Hoe snel kan een student aan de slag?
Zodra we geschikte kandidaten gevonden hebben, kunnen ze bij het bedrijf op gesprek komen. Takt zoekt studenten die beschikbaar zijn voor de aangegeven data en kunnen dus vaak ook direct aan de slag wanneer het bedrijf dat wil.
Hoeveel kandidaten krijg ik te zien?
Wij proberen ervoor te zorgen dat een bedrijf zoveel mogelijk keuze heeft tussen verschillende kandidaten. Hoe algemener de eisen van de student, hoe meer kandidaten wij kunnen aanleveren.
Mag ik zelf de studenten selecteren?
Takt levert voor u een lijst met studenten aan die geschikt zijn voor uw bedrijf. U kan vervolgens uiteraard zelf de geschiktste kandidaat selecteren. Vindt u geen enkele kandidaat geschikt? Dan zoeken wij voor u verder.
Kan de student ook thuis werken?
Als er een doelgroep flexibel is, dan zijn het studenten wel. Studenten kunnen zowel thuis als op kantoor werken.
Aan de slag
Geldt er een inwerktraject?
Dat is mogelijk, maar niet verplicht. Als u wil werken met een inwerktraject is dat mogelijk met een afgesproken inwerkperiode naar uw wens.
Hoe kan ik de uren van de student goedkeuren?
U kunt de gedeclareerde uren van een student goedkeuren in het portaal. Zodra u een geschikte kandidaat heeft gevonden wordt er een account voor u aangemaakt in het portaal. Hier kunt u naast het goedkeuren van uren ook alles over de arbeidsovereenkomst vinden.
Wat als de student toch geen match is?
Het kan natuurlijk gebeuren dat de student toch geen match blijkt te zijn. Hiervoor komen we samen tot een oplossing en zorgen we dat er eventueel een nieuwe student geplaatst wordt.
Werken studenten parttime of fulltime?
Het maakt niet uit of u parttime of fulltime studenten nodig heeft, wij vinden ze voor u. Zelfs voor de meest specifieke wensen is er een student te vinden!
financiel
Wat is het tarief voor het uitzenden van een student?
Voor administratieve taken hanteren wij een uurloon van €25-€35 per uur. Voor wat specifiekere of uitdagendere taken ligt dit bedrag vaak tussen de €30-€40. Uiteraard wordt het bedrag eerst overlegd met het bedrijf en staat er niks van tevoren vast.
Hoe werkt de uitbetaling?
De uren dienen door het bedrijf goedgekeurd te worden en de rest regelen wij. Per week krijgt u een factuur en voor de rest hoeft u niet om te kijken.
Kost het inwerktraject mij geld?
Het inwerktraject heeft een ander tarief dan de periode na het inwerktraject. De kosten van het inwerktraject zijn minder dan het tarief wat u uiteindelijk betaalt. Wij hanteren geen vast bedrag om in te werken, dit wordt afgesproken in overleg.
Ik heb een eenmalige klus. Kan dit zonder uurloon?
Het komt ook voor dat studenten een klus krijgen waarbij het bedrijf een maximum budget heeft om te besteden. Ook dit is mogelijk bij Takt.